dijous, 6 de novembre del 2014

Respostes a peticions fetes a l'ajuntament


Benvolgut ciutadà/ciutadana:

Les dades de la seva petició són les següents:
Codi de la petició: 7094WCJ
Tema de la petició: ZONA BUS > ZONA BUS ALTRES INCIDÈNCIES
Dirección: Diagonal, 310
Text de la petició: Bon dia,



els autobusos que aparquen a la vorera de la Diagonal, especialment a la cantonada nord amb Marina no respecten el semàfor dels vianants, que ja de per si té una durada massa curta

Aquest problema s'agreuja en període escolar (especialment quan encara hi ha gran moviment turístic, és a dir, setembre, octubre, abril, maig i juny), ja que moltes famílies han de creuar el semàfor i no veuen el seu color (sumat amb la curta durada i la velocitat amb la que pugen els cotxes i moto per Marina fa que aquesta cruïlla sigui molt perillosa)



Moltes gràcies

ps: adjuntem una fotografia, però en tenim un arxiu complet de casos


Benvolgut Sr.,

Responem al vostre comunicat sobre el semàfor situat a l'Avinguda Diagonal amb Marina, rebut el 9 de juliol de 2014, amb codi fitxa 7094WCJ.

Us informem que hem traspassat al Sector de Mobilitat de l'Ajuntament els vostres comentaris, per a que comprovin aquest fet i si correspon actuar en conseqüència.

Us agraïm la vostra comunicació. La participació dels ciutadans és molt important per a millorar els serveis municipals i la convivència en la ciutat.

Cordialment,


Cap d'Àrea d'Atenció al Client
Unitat AREA
Barcelona de Serveis Municipals






Benvolgut ciutadà/ciutadana:

Les dades de la seva petició són les següents:
Codi de la petició: 9161QQZ
Tema de la petició: BICICLETES > BICICLETES DISCIPLINA VIÀRIA
Dirección: Diagonal, 275
Text de la petició: Molts ciclistes passen per la vorera a gran velocitat, sense respectar als vianants (molts són infants de l'escola Ramon Llull, ja que hi ha una porta d'entrada i sortida)



Senyor

Responem a la seva comunicació rebuda el 03 de juliol de 2014, amb codi 9161QQZ, en la qual manifesta disconformitat sobre manca disciplina viària conductors de bicicletes.

L' ordenança de circulació de vehicles i vianants regula com han de circular les bicicletes. De vegades, alguns ciclistes no respecten aquests normes i posen en perill la seguretat de la resta dels usuaris.

Les patrulles d'aquesta unitat fan vigilància corregint i denunciant les actituds incíviques dels conductors de bicicletes, amb especial incidència a les infraccions que posen en perill la seguretat dels ciutadans i no respecten la preferència de pas dels vianants.

Però també fa falta que els conductors de bicicletes siguin conscients de la necessitat de respectar les normes que els afecten com usuaris de la via pública, i per part de la guàrdia urbana es treballa perquè es compleixin, corregint i denunciant qualsevol infracció observada. Hem passat la seva comunicació a les patrulles de servei a la zona per a què, dins els recorreguts de vigilància, reforcin el control sobre les infraccions a les que vostè fa referència.


Li agraïm la seva comunicació i restem a la seva disposició per a futures comunicacions.


Intendent cap UT l'Eixample
Guàrdia urbana
Ajuntament de Barcelona